Tickets

Tickets kunnen besteld worden voor één dagdeel, voor de gehele zondag of het gehele programma op zondag 16 en maandag 17 september. De kosten van het bezoek worden betaald uit de opbrengst van de verkoop van toegangskaarten. Het geld dat overblijft gaat naar een door de Dalai Lama aan te wijzen charitatief doel of organisatie. De prijzen zijn als volgt: 

ZONDAG 16 SEPTEMBER
09.30- 11.45 Lezing door Z.H. de Dalai Lama: 'Waarom mededogen essentieel is in deze onrustige tijd'  
Rang 1 € 45,-
Rang 2 € 35,-
Rang 3 € 25,-
 
14.00 - 17.00  Lezing door Thupten Jinpa: 'De kracht van compassie in je dagelijks leven' en filmvertoning 'The Last Dalai Lama' 
Rang 1 € 20,- 
Rang 2 € 15,- 
Rang 3 € 10,-  
 
Combikaart zondag
Rang 1 € 60,- 
Rang 2 € 45,- 
Rang 3 € 30,-
 
MAANDAG 17 SEPTEMBER
09.30- 11.30 Boeddhistische les door Z.H. de Dalai Lama: 'Acht verzen voor het trainen van de geest in compassie' 
Rang 1 € 50,- 
Rang 2 € 40,- 
Rang 3 € 30,-
 
Combikaart zondag & maandag:
Rang 1 € 105,- 
Rang 2 €  80,- 
Rang 3 €  55,-

Parkeerkaart
Parkeertickets voor het parkeerterrein op Ahoy zijn snel uitverkocht. We raden u aan om een parkeerkaart bij uw ticket te bestellen voor €17,50 (per dag) zodat u gegarandeerd een parkeerplek heeft. Een parkeerticket kunt u tegelijk met de tickets bestellen of los kopen via de website van Rotterdam Ahoy. 

Sponsorkaart
Wilt u dit bezoek medemogelijk maken? U kunt sponsor worden voor €400,- Als dank zit u in het voorste vak. Open dit document voor meer informatie over de VIP en sponsor kaarten. Klik hier om uw sponsorkaart te selecteren en te bestellen. Minimaal twee weken voor de lezing ontvangt u via de e-mail uw parkeerkaart en uw uitnodiging voor de VIP-ruimte waar tevens de lunch wordt geserveerd.

Vertaling
LET OP: In de zaal is alleen de Engelse vertaling te horen. Voor de lezingen van de Dalai Lama zijn online vertaalmogelijkheden geregeld. Voor de Nederlandse, Duitse en Franse vertaling heeft u een eigen apparaat met wifi (smartphone of tablet) nodig en dient u een eigen koptelefoon (headset/oortjes) mee te brengen. Let wel, als u geen eigen apparaat meeneemt, kunt u de vertaling niet beluisteren. Laptops zijn niet toegestaan in de zaal.

Om gebruik te maken van de online vertaling, bestelt u bij uw ticket een code voor 7,50 EUR. U krijgt daarna via de e-mail een week van tevoren een instructie hoe u een app op uw telefoon of tablet kunt installeren om de vertaling te kunnen beluisteren. Denk eraan dat u smartphone of tablet voor de lezing voldoende opgeladen is. U kunt ook een extra powerbank meenemen.

Nieuwe informatie: Wij zijn blij te kunnen mededelen dat de lezing van Geshe Thupten toch vertaald zal worden in het Nederlands, Duits en Frans. Wanneer je al een code voor vertaling van de ochtendsessie hebt betaald, kan je deze kosteloos gebruiken voor de vertaling op zondagmiddag.  Als je alleen voor de deze lezing vertaling wilt, kan deze ter plekke gekocht worden in Rotterdam Ahoy op zondag voor €7,50. Niet vergeten een geladen smartphone of tablet en oortjes mee te nemen!

De film 'The Last Dalai Lama' is alleen te volgen in het Engels.

Klik hier om uw kaarten te bestellen (op=op).

Speciale tickets
Speciale tickets zijn gereserveerde plaatsen voor mensen die een rolstoel gebruiken en voor Doven, slechthorenden en Doof-blinden die gebruik willen maken van een tolk gebarentaal. De speciale tickets zijn te bestellen via de kassa van Ahoy Rotterdam. 0900-2352469 of via servicecentre@ahoy.nl 

Lunch op zondag
Bij uw ticket kunt u ook alvast extra voordelig uw lunchpakket bestellen. Dit bestaat uit een gezond en voedzaam lunchpakket met 2 belegde broodjes (vegetarisch), een appel en een petflesje water. Prijs is € 6,75. Het lunchpakket wordt alleen aangeboden op zondag 16 september.

Kinderen
De lezingen zijn toegankelijk voor kinderen vanaf tien jaar. Voor kinderen onder de tien jaar zijn de lezingen niet geschikt en vergen ze te veel concentratie. Zij zullen zich snel gaan vervelen en storen dan ongewild anderen om hen heen. 

Meerdere kaarten bestellen
Meerdere kaarten bestellen gaat als volgt: U klikt een stoel aan die daarna van kleur verandert. Wanneer u 'kies' indrukt, kunt u meteen daarna nog een stoel kiezen. Het maximum aantal plaatsen dat u in één keer kunt bestellen is vier stoelen. Hiervoor is gekozen om de doorverkoop van tickets tegen te gaan. Indien u meer dan vier kaarten wilt kopen dan is dat mogelijk door opnieuw in te loggen.

Nabestellen lunch, vertaling, parkeerkaart
Het handigste is om een lunchpakket, vertaling, parkeerkaart tegelijk met uw ticket te bestellen. Indien u een lunchpakket of vertaling wilt nabestellen, kunt u bellen met de kassa van Ahoy Rotterdam: 0900-2352469. Nabestellen is mogelijk tot 1 september. Een parkeerticket kunt u, indien nog beschikbaar, los aanschaffen via de website van Rotterdam Ahoy.

Informatie voor de gewijde sangha (boeddhistische geestelijken)
Wij zijn verheugd zitplaatsen voor de gewijde sangha (boeddhistische geestelijken waaronder lama's, rinpoche's, monniken en nonnen) gratis aan te kunnen bieden. Om daarvoor in aanmerking te komen, neem a.u.b. contact op met het secretariaat: info@dalailamanederland.nl 

Kom op tijd!
In verband met veiligheidsmaatregelen is het belangrijk dat u niet later dan een half uur voor aanvang van de lezing aanwezig bent. De deuren van Ahoy gaan open om 07:30. Koffie en cake zijn op dat tijdstip verkrijgbaar.

Adres
Ahoy Rotterdam, Ahoy-weg 10, 3084 BA ROTTERDAM

Route
Op zondagochtend is het moeilijk om met het openbaar vervoer naar Ahoy te komen. Informatie over de locatie en route kunt u hier vinden.